Atari Breakout

Världen i Atari Breakout är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Atari Breakout, ett av våra bästa arkadspel!

Det berömda spelet Breakout är en sann pionjär inom videospel och har erbjudit otaliga timmar av utmanande och roliga spel genom åren. Styr paddeln för att förstöra alla tegelstenar från scenen, hitta den perfekta vinkeln för att maximera förstörelsen och var försiktig så att bollen inte hamnar under paddeln. Reglerna kunde inte vara enklare, men Atari Breakout är ett av de utmärkande exemplen på att det är lätt att lära sig och svårt att bemästra, så låt inte de enkla reglerna lura dig. För att klara alla utmaningar måste du öva.

Lyckligtvis kommer det roliga och lättanvända spelet att få dig att komma tillbaka för mer, och de många olika spellägena kommer att hålla dig underhållen i flera timmar i sträck.

Spela andra spel från Atari-serien:

  1. Atari Centipede

Liknande spel:

Gillade du Atari Breakout? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.