Atari Centipede

Världen i Atari Centipede är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Atari Centipede, ett av våra bästa arkadspel!

Gå tillbaka i tiden och återupplev den klassiska arkadtiden på Hetaspel.se med HTML5-versionen av Atari Centipede! Förbered dig på en spännande resa genom pixlade landskap när du tar på dig rollen som en modig äventyrare som försvarar din trädgård från en obeveklig armé av krypande småkryp. Med sin nostalgiska charm och moderna inslag kommer denna omarbetade version av Centipede att fängsla dig från första pixeln!

I den här spännande versionen av Atari Centipede är du beväpnad med en pålitlig blaster, redo att avvärja vågor av hotfulla tusenfotingar som faller ner över dig. Testa dina reflexer när du skickligt undviker deras giftiga bett och släpper lös din eldkraft för att spränga dem i pixelglömska. Men se upp, för dessa listiga kryp är inte dina enda motståndare! Spindlar, skorpioner och andra förrädiska insekter kommer att ansluta sig till den kaotiska striden och utmana din smidighet och ditt strategiska tänkande.

HTML5-versionen av Atari Centipede har förnyad grafik som vackert blandar retroestetiken med modern känslighet och blåser nytt liv i denna tidlösa klassiker. Fördjupa dig i den färgstarka och livfulla världen, där varje pixel bär på en gnutta nostalgi. Oavsett om du är en erfaren veteran på Atari Centipede eller en nybörjare kommer de intuitiva kontrollerna och det roliga spelet att få dig att kämpa för high score på nolltid. Så ta din blaster, dra åt greppet och gör dig redo att försvara din trädgård i denna HTML5-nyversion av Atari Centipede på Hetaspel.se!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja ditt skepp och flytta musen runt på skärmen för att positionera det. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen istället.

Spela andra spel från Atari-serien:

  1. Atari Breakout

Liknande spel:

Gillade du Atari Centipede? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.