Aurora Becomes A Cat Person

Världen i Aurora Becomes A Cat Person är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Aurora Becomes A Cat Person, ett av våra bästa klä på spel!

Aurora har hittat en katt på vägen och bestämt sig för att adoptera den. Hjälp henne att ta hand om den söta kattungen som heter Beauty! Den vackra blonda prinsessan kommer att ge den vackra katten en skön dusch och rengöra pälsen med en kam. Hon måste se till att katten inte skadas. Katten kan vara hungrig också, så Aurora, din favoritprinsessa, kommer att mata henne med några läckra kattgodis. Prinsessan har nu bestämt sig för att hon behöver en ny och rolig outfit för en trevlig kattpromenad i parken. Hon kommer att välja en ny blus, kjol och frisyr för detta tillfälle och hon vill ha något kattrelaterat. Hon valde en söt kattblus och ett par roliga leggings. Du kan nu välja en vacker outfit till husdjuret och se till att den har lite glitter. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Aurora Becomes A Cat Person? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.