Ball Tales - The Holy Treasure

Världen i Ball Tales - The Holy Treasure är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ball Tales - The Holy Treasure, ett av våra bästa äventyrsspel!

Hämta skatten från de listiga tjuvarna och ge dig ut på ett vågat äventyr genom 45 utmanande nivåer när du spelar Ball Tales - The Holy Treasure på Hetaspel.se. Att få tillbaka skatten är ingen lätt uppgift, eftersom du måste erövra och lösa alla sorters pussel och komma på hur du ska ta dig bort från de faror som finns utspridda över hela världen. Du kommer inte bara att stöta på olika typer av faror, utan du måste också lära dig det intrikata med sju olika typer av bollar som du kan styra, var och en med sina egna unika egenskaper. Dessutom finns det också många olika fiender i Ball Tales - The Holy Treasure, så du måste anpassa dina strategier därefter.

När du går vidare i berättelsen kommer du att upptäcka alla möjliga intressanta aspekter av den färgstarka världen Ball Tales - The Holy Treasure, och du kommer att träffa de vänliga karaktärerna som finns i denna värld. Detta kan fungera som ett extra incitament för att lösa världens pussel, och det är för att få veta mer om spelets historia. Så förutom att ha tillfredsställelsen av att lista ut lösningen på ett svårt problem, gör du också framsteg i berättelsen och kommer närmare den värdefulla skatt du söker.

Ge dig ut på ett roligt äventyr och få tillbaka din skatt när du spelar Ball Tales - The Holy Treasure på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att förflytta dig, om du spelar från en stationär dator. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Ball Tales - The Holy Treasure? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.