Castle of Magic

Världen i Castle of Magic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Castle of Magic, ett av våra bästa äventyrsspel!

Besök magiska riken och besegra fantastiska monster när du kliver in i en berömd trollkarls dräkt i Castle of Magic på Hetaspel.se. Här måste du hoppa över hinder och klyftor för att ta dig igenom de förrädiska miljöerna, undvika farliga fiender och attackera vid rätt tidpunkt om du vill se vart äventyret i Castle of Magic tar dig. Genom att resa till fem olika världar kommer du på din resa att klara många intressanta utmaningar, och genom att flyga, glida, sväva och använda andra olika sätt att ta dig från en plats till en annan kan du se äventyret i Castle of Magic till slutet.

Medan du kan hoppa på vissa fiender för att besegra dem, har du också till ditt förfogande olika vapen, vart och ett mer fantasifullt än det andra. Från legendariska svärd till förtrollade trollstavar, arsenalen i Castle of Magic hjälper dig att avancera genom nivåerna. Genom att förstöra lådor som är utspridda i nivåerna kan du hitta alla möjliga uppgraderingar och användbara föremål. Och förutom att samla in nya vapen kan du också samla in diamanter som strövar över hela nivån.

Ge dig ut på en underbar resa när du spelar Castle of Magic på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd piltangenterna eller WASD-tangenterna för att förflytta dig, hoppa eller huka dig. Tryck på vänster musknapp för att attackera. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Castle of Magic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.