Robot Police Iron Panther

Världen i Robot Police Iron Panther är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Robot Police Iron Panther, ett av våra bästa äventyrsspel!

Robot Police Iron Panther innehåller blinkande lampor. Om du någonsin har drömt om att sätta ihop en robothund som ska användas för att bekämpa brott, har Hetaspel.se spelet för dig. I Robot Police Iron Panther måste du först sätta ihop en högteknologisk robothund och sedan gå ut och eliminera de olika hoten runt om i staden. Som man kan förvänta sig är byggprocessen en komplicerad process, och varje del måste placeras på rätt plats. Allt måste passa på rätt plats, eftersom de system som ingår i alla slags avancerade maskiner inte lämnar något utrymme för fel. Men att se hur roboten långsamt börjar likna en stridsmaskin är bara ett sätt för Robot Police Iron Panther att ge oss det roliga. Särskilt eftersom man har lagt stor vikt vid att visa dig hur alla delar passar ihop och hur allting hänger ihop på ett logiskt sätt, genom att använda intrikata animationer för att visa dig denna process.

Men att sätta ihop din robothund är bara en del av Robot Police Iron Panther, för du har inte spenderat all den tiden bara för att bygga en effektiv och avancerad maskin. Nej, tillsammans måste ni åka på uppdrag för att bekämpa brottslighet och eliminera alla sorters hot från hela staden, i en unik berättelse, med intressanta karaktärer, som utspelar sig i en Sci Fi-värld. Den här kampdelen av spelet är, som du förmodligen förväntar dig, mycket mer actionfylld än den föregående, så förbered dig på att hamna i många slagsmål, mot alla sorters olika monster som strövar omkring på gatorna och stör freden. Stridsystemet i Robot Police Iron Panther är en kombination av roulette och sten, papper, sax, och det är en 1 mot 1-kamp mot en motståndare. Först snurrar ett hjul och du måste klicka på skärmen för att stoppa dess rotation. När det landar på ett element måste du välja en typ av attack. Om både du och din fiende har samma typ av attack tar ni båda skada. Om du vill dela ut enorma mängder skada kan du använda din ultimata attack, som kan utplåna dina fiender mycket lättare än de andra metoderna för att långsamt nagga deras hälsa i kanten.

Kliv in i en Sci Fi-värld med hjälp av Hetaspel.se och skapa en våldsam stridsmaskin när du spelar Robot Police Iron Panther.

Hur man spelar

Om du använder en PC kan du interagera med spelets element genom att använda musen för att flytta markören och vänster musknapp för att välja något från skärmen. Om du spelar från en mobil enhet måste du trycka på skärmen i stället för att använda musen.

Liknande spel:

Gillade du Robot Police Iron Panther? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.