Robo Battle

Världen i Robo Battle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Robo Battle, ett av våra bästa äventyrsspel!

Spela som en söt men dödlig robot när du väljer Robo Battle på Hetaspel.se och försök att ta dig till slutet av resan, som består av 18 nivåer fyllda med intressanta och roliga möten. För att ta dig till nästa nivå måste du använda ditt vapen mot de dödliga fiender som dyker upp i din väg, men du måste också veta när det är bäst att slå till och när det är bäst att ge sig av så att du kan slåss en annan dag. Ibland är det bäst att försöka undvika farorna. Och närhelst du ser lasrar, spikar eller snurrande sågblad ska du ta dig ur deras väg så fort du kan.

Fabriksnivåerna från Robo Battle är varierande och unika, och varje nivå har olika utmaningar som du måste övervinna. Och om du gillar att samla saker ska du veta att det finns 54 speciella mynt som du kan hitta i världen. Genom att noggrant navigera genom miljön, ägna dig åt precisa hopp eller i strid när reträtt inte är ett alternativ är det bara ett kort steg kvar till att vinna nivåerna. Genom att kombinera lugna stunder när du behöver lista ut hur du ska ta dig till nästa plattform, med stunder av hektiska strider, håller Robo Battle saker och ting intressanta under hela dess varaktighet.

Ge dig ut på ett roligt äventyr med en söt robot när du spelar Robo Battle på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd piltangenterna för att flytta till vänster och höger eller tryck uppåt för att hoppa, och använd mellanslagstangenten för att skjuta. Om du använder en mobil enhet kommer dessa knappar att visas längst ner på skärmen och du måste trycka på dem för att utföra respektive åtgärd.

Liknande spel:

Gillade du Robo Battle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.