Mini Switcher

Världen i Mini Switcher är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mini Switcher, ett av våra bästa äventyrsspel!

Bli en mästare på att manipulera gravitationen i Mini Switcher, ett roligt och unikt spel där du inte direkt kan styra karaktärens rörelse, men du kan påverka gravitationens riktning, vilket förstås påverkar den söta rosa karaktären på skärmen.

Under de 30 nivåerna placerar Mini Switcher ut en mängd olika hinder som utmanar dig på olika sätt, och idén att bara kunna kontrollera spelets gravitation är något som man inte ser ofta.

När du har spelat klart spelet har Mini Switcher ett speciellt läge där du kan se hur snabbt du kan klara av nivåerna. Det här läget är ett utmärkt sätt att testa dina färdigheter mot andra spelare.

Se hur många nivåer du kan slå i Mini Switcher när du spelar det på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Mini Switcher? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.