Emerald and Amber

Världen i Emerald and Amber är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Emerald and Amber, ett av våra bästa äventyrsspel!

I Emerald and Amber måste du återförena två vackra karaktärer. För att klara av denna högst ädla uppgift måste du navigera i en miljö som blir allt mer komplicerad och svår att ta dig igenom.

Under de 27 nivåerna i Emerald and Amber får du unika utmaningar som sätter ditt tålamod och din logiska förmåga på prov. Men när det står så här mycket på spel kommer du säkert att försöka hålla ut och föra samman dessa två älskvärda karaktärer igen.

Genom att behärska konsten att hoppa kommer du att kunna spela ett speciellt läge som Emerald and Amber har med sig, där du har till uppgift att avsluta nivåerna så snabbt som möjligt. Efter att ha spelat det här läget en stund, är nivåer som förmodligen tog dig goda minuter att lösa snabbt lösta på några sekunder.

Testa dina reflexer på Hetaspel.se med ett annat roligt spel och prova Emerald and Amber.

Liknande spel:

Gillade du Emerald and Amber? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.