Battleships Pirates

Världen i Battleships Pirates är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Battleships Pirates, ett av våra bästa äventyrsspel!

Spela ett klassiskt brädspel på Hetaspel.se, där du med lite tur och strategi kan se till att du är först med att sänka motståndarens fartyg innan de förstör din flotta. Battleships Pirates är ett spel som bygger på det populära brädspelet Battleship. I det här spelet har du en flotta av fartyg till ditt förfogande, vart och ett med sina egna storlekar, och du måste placera dem på brädet. Du måste vara kreativ med hur du arrangerar din formation, för att ha en bra placering av dina fartyg är halva slaget i Battleships Pirates. Ju mer överraskande dina placeringar är, desto större är chansen att förvirra din motståndare, vilket tar dig ett steg närmare den eftertraktade segern.

När du är nöjd med din stridsformation börjar den andra halvan av Battleships Pirates. I den här delen måste du attackera din motståndare, men det som gör brädspelet så unikt är det faktum att du inte ser fiendens flotta. Till en början måste du ta skott helt slumpmässigt, med bara hoppet om att träffa något. När du lyckas landa en lyckad träff är det då som det roliga verkligen börjar. Precis som dina egna fartyg har alla fiendens fartyg unika storlekar, och du måste träffa hela fartyget för att sänka det helt och hållet. När du väl känner till dess position måste du snabbt fastställa hur dess rotation, samt dess typ.

En sak som skiljer Battleships Pirates från det älskade brädspelet som det inspirerats av är det faktum att spelet har en intressant berättelse och karaktärer och flera nivåer, så spelet känns verkligen som en resa på havet tillsammans med din trogna besättning, som du kan komma att fästa dig vid på ditt uppdrag att bli den bästa kaptenen som haven någonsin har känt. Lägg till att intressanta övergångar när viktiga händelser sker under ett uppdrag, och man kan säga att Battleships Pirates har en unik stil. Ett annat tillägg till den klassiska upplevelsen som du redan känner till och älskar är att du också kan utrusta dina enheter med intressanta förmågor, som kan förändra utgången av en nivå avsevärt.

Ge dig ut på ett havsäventyr när du spelar Battleships Pirates på Hetaspel.se och led din besättning till seger!

Hur man spelar

För att interagera med spelets element kan du antingen använda vänster musknapp om du använder en dator eller genom att trycka på skärmen om du spelar på en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Battleships Pirates? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.