Merge Dreams

Världen i Merge Dreams är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Merge Dreams, ett av våra bästa äventyrsspel!

Gå in i ett magiskt rike och förbered dig på en avkopplande och rolig upplevelse på Hetaspel.se när du spelar Merge Dreams. Med sin livliga grafik och glada musik kommer Merge Dreams definitivt att glädja och vara ett utmärkt val när du känner att du behöver en dos avkoppling. Den stiliserade grafiken presenterar ett magiskt, svävande rike och du måste kombinera föremål av samma typ för att skapa nya föremål. När du lyckas kombinera alla föremål från den del av riket som du för tillfället besöker öppnas nya delar av riket för dig, och du gör också framsteg i berättelsen.

Under hela din resa följer du Alice och hjälper henne att rädda sina följeslagare från alla möjliga faror som de hamnar i. Förutom att hjälpa dem ur knipan hjälper du dem också att återuppbygga sin drömvärld, genom att bygga alla slags byggnader och sedan långsamt uppgradera dem för att bli mer och mer kraftfulla. De produkter du får från dessa byggnader kan senare säljas, och du kommer att tjäna guld och erfarenhetspoäng som du sedan kan använda för att föra berättelsen om Merge Dreams vidare. Medan en okänd resa väntar dig vet du att du kommer att ha pålitliga allierade vid din sida, och genom att kombinera de olika vänliga varelser som du möter längs vägen kommer de att utvecklas till mer och mer kraftfulla allierade.

Ge dig ut på en magisk resa när du spelar Merge Dreams och avslöja hemligheterna i denna fantastiska värld.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja element från skärmen och med knappen nedtryckt drar du det över de andra identiska elementen från skärmen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du istället på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Merge Dreams? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.