Biker Street

Världen i Biker Street är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Biker Street, ett av våra bästa sportspel!

Med en unik och intressant visuell stil är du beredd på att bli förflyttad till steampunkvärlden i Biker Street, ett 2D-motorcykelspel som liknar det klassiska Moto X3M. Öva din balansförmåga och lyckas luta din motorcykel framåt och bakåt för att ta dig över den svåra terrängen.

Eftersom din motorcykel inte är så robust ska du vara medveten om att en krasch innebär game over, så var mycket försiktig! Om du samlar bränsle och mynt kan du använda dem för att köpa uppgraderingar i butiken. Så försök att köra så långt du kan för att ha en chans att samla så många som möjligt och för att också få en bättre poäng.

Följ med Hetaspel.se i den unika världen av Biker Street!

Liknande spel:

Gillade du Biker Street? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsportspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.