Box Battle

Världen i Box Battle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Box Battle, ett av våra bästa memory spel!

Testa ditt minne i Box Battle, ett roligt spel där du måste ta risker om du vill få högsta poäng. Box Battle spelas på ett rutnät och är organiserat i kolumner och rader, som alla rutnät är. Varje nivå börjar med att visa dig vad som finns under varje ruta i rutnätet, men efter några ögonblick vänder alla på sig och du måste memorera vad som fanns under varje ruta. Du väljer vilken ruta du vill avslöja genom att välja kolumnrubriken och radnumret, och där dessa korsar varandra avslöjar du vad som finns under rutan. Du kan få mynt, men du kan också avslöja monster, som tömmer dina HP. Om du hittar jordgubbar kan du fylla på dina HP.

Om du är extra uppmärksam i början av nivån kan du förstås mildra mycket av den skada du får. Men även om du klickar på ett monster ska du inte misströsta! Du har tre liv till ditt förfogande, och du kan få tillbaka en del av dem om du får jordgubbarna. Det finns massor av hemligheter i Box Battle som bara väntar på att upptäckas av dig.

Upptäck vad som finns under lådorna när du spelar Box Battle på Hetaspel.se och ha kul.

Hur man spelar

Klicka på spelets element med vänster musknapp. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Box Battle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmemory spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.