Bubble Dragons

Världen i Bubble Dragons är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubble Dragons, ett av våra bästa djur spel!

Ha kul med ett bubbelspel där insatserna är högre än vanligt, för i Bubble Dragons gäller att ju bättre du spelar, desto närmare kommer du att hjälpa drakungen att kläckas ur sitt ägg. En sköld av skyddande bubblor står mellan dig och draken, så du måste röja dig fram till den genom att skjuta på ett sådant sätt att du kopplar ihop minst tre bollar av samma typ. Om du lyckas med detta tas de bort från din väg och du är ett steg närmare att nå drakungen.

För att hjälpa dig på vägen ska du hålla utkik efter speciella bubblor som kan hjälpa dig, till exempel de som exploderar när dina bubblor kolliderar med dem. Genom att använda deras krafter kommer du att avancera på din episka resa för att rädda alla babydrakar.

Använd ditt mål och rädda alla drakar på Hetaspel.se, och ha mycket roligt när du rensar bort bubblorna från din väg.

Liknande spel:

Gillade du Bubble Dragons? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.