Bubble Dragons Saga

Världen i Bubble Dragons Saga är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubble Dragons Saga, ett av våra bästa djur spel!

Hjälp en liten drake att komma ut ur sitt skal och ha kul i Bubble Dragons Saga, ett unikt bubbelskjutarspel där du måste rensa bort alla bubblor som har fångat drakägget och som hindrar det från att kläckas. Handlingen är ganska explosiv i Bubble Dragons Saga, och du får inte bara vanliga bubblor att skjuta, utan även bubblor med speciella krafter som har olika effekter när de träffar andra bubblor. Så förvänta dig saker som minor och alla möjliga andra, som förvandlar brädet till ett visuellt spektakel som du sällan ser i ett spel av den här typen.

Som namnet säger kommer du att gå på ett riktigt äventyr i Bubble Dragons Saga, och med sitt stora antal nivåer kan du förvänta dig att ha mycket roligt när du spelar det här spelet. Och när priset för att lyckas avsluta en nivå är att få se en söt drakes ansiktsuttryck, kommer du att vara säker på att fortsätta att komma tillbaka till Hetaspel.se och se denna berättelse till slutet.

Liknande spel:

Gillade du Bubble Dragons Saga? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.