Bubble Shooter Online

Världen i Bubble Shooter Online är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubble Shooter Online, ett av våra bästa bubbel spel!

Gör dig redo att sikta i detta klassiska spel och njut av Bubble Shooter Online på Hetaspel.se. Som namnet antyder måste du i Bubble Shooter Online skjuta på ett sådant sätt att du kopplar ihop minst tre bubblor som har samma färg för att ta bort dem från spelplanen. Ju fler bubblor du tar bort, desto högre poäng får du. Men att skjuta noggrant är inte det enda målet och inte den enda anledningen till att du vill ta bort bubblorna från brädet, för efter varje skott rör sig stapeln av bubblor långsamt framåt, och om bubblorna kommer förbi den streckade linjen från botten av skärmen måste du starta om nivån.

Bubble Shooter Online är en klassisk bubbelskjutare, så även om du kanske inte får se några omgjorda regler eller några sådana tillägg, så är spelupplägget som du kanske redan känner till och älskar från andra bubbelskjutare som du kanske redan har haft på Hetaspel.se fortfarande kvar, och om du vill spela något från den här genren av spel är Bubble Shooter Online ett bra val för dig att välja. Även om det kan bli spänt, särskilt när stapeln av bubblor närmar sig gränsen som anges av den streckade linjen, är det fortfarande en spännande upplevelse att kunna trycka tillbaka och få fler och fler poäng.

Få höga poäng och ha kul när du spelar Bubble Shooter Online på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd musen för att välja vinkel på dina skott och tryck på vänster musknapp för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i den riktning du vill skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Bubble Shooter Online? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.