Butterfly Kyodai HD

Världen i Butterfly Kyodai HD är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Butterfly Kyodai HD, ett av våra bästa mahjongspel!

Upprepa en klassisk spelupplevelse på Hetaspel.se när du väljer Butterfly Kyodai HD. Njut av det matchande spelet som har gjort Butterfly Kyodai berömt, nu med HD-grafik. Målet i Butterfly Kyodai HD är fortfarande att matcha så många fjärilsvingar som möjligt tills tiden går ut. Genom att bilda ett par vingar skapas en majestätisk fjäril som flyger iväg från spelplanen. Om du lyckas skapa en matchning läggs mer tid till, så ju bättre du spelar, desto mer tid har du till ditt förfogande för att skapa fler matchande par. Förutom att se till att vingarna du matchar är av samma typ måste du också vara uppmärksam på hur nära de är varandra, eftersom du bara kan kombinera vingar om de inte är mer än två rätvinkliga vinklar från varandra.

Men oroa dig inte, för även om du tillfälligt fastnar och inte kan hitta ett par som matchar har du två hjälpsamma alternativ till ditt förfogande: det första är möjligheten att blanda brädet, vilket kan föra kompatibla vingar närmare varandra, och det andra alternativet är trollstaven, som omedelbart visar dig en giltig matchning, som kanske har undgått ditt vaksamma öga. Oavsett om du hittar alla matchningar på egen hand eller om du ber om lite extra hjälp då och då, är en sak säker: den avslappnande upplevelsen från originalspelet finns fortfarande kvar i Butterfly Kyodai HD. Från den lugnande musiken, fylld av klockspel och andra trevliga ljud, till HD-grafiken, är Butterfly Kyodai HD ett utmärkt spel som hjälper dig att slappna av.

Spela ett annat roligt matchningsspel på Hetaspel.se och ha kul med Butterfly Kyodai HD.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja vingar från brädet, eller tryck på skärmen om du spelar från en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Butterfly Kyodai HD? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.