Solitaire Mahjong Juicy

Världen i Solitaire Mahjong Juicy är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Solitaire Mahjong Juicy, ett av våra bästa mahjongspel!

Spela några avkopplande rundor mahjong mot en karibisk bakgrund på Hetaspel.se när du väljer Solitaire Mahjong Juicy. Med sin stiliserade grafik och sina glada ljud skapar Solitaire Mahjong Juicy en ganska glad atmosfär, och det roliga Mahjong-spelet kommer också att bidra till att ge dig ett leende på läpparna. Precis som i andra Mahjong-spel måste du i Solitaire Mahjong Juicy matcha så många brickor som möjligt som har samma design på dem, samtidigt som du kämpar mot timern. I Solitaire Mahjong Juicy föreställer brickorna alla sorters smakliga frukter och fruktjuicer, vilket säkert kommer att få dig att vattnas i munnen.

Men det handlar inte bara om att hitta var två matchande brickor finns, för du måste också se till att brickorna inte blockeras av andra brickor, och eftersom dessa element är staplade på varandra måste de också ligga på samma nivå. Och om du är tillräckligt snabb kan du också dra nytta av en poängmultiplikator, som ger fler poäng till din slutpoäng. Solitaire Mahjong Juicy har också några hjälpsamma funktioner som hjälper dig att göra så många matchningar som möjligt: du kan be om tips, du kan blanda brädet och spelet visar också hur många matchningar som kan göras i varje omgång. Detta kan hjälpa dig att fokusera dina ansträngningar.

Hitta träffarna och slappna av på Hetaspel.se när du spelar Solitaire Mahjong Juicy.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja de brickor du vill matcha eller tryck på knapparna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa element i stället.

Liknande spel:

Gillade du Solitaire Mahjong Juicy? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.