Microsoft Mahjong

Världen i Microsoft Mahjong är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Microsoft Mahjong, ett av våra bästa mahjongspel!

Njut av din dagliga dos Mahjong på Hetaspel.se och spela en runda på Microsoft Mahjong. Med sitt avkopplande spelande, som samtidigt utmanar ditt minne men inte sätter för mycket press på dig, har Mahjong-spel säkrat sin plats i spelhistorien och är ett av de främsta valen för människor som vill ha roligt. Fördelarna med att spela Mahjong är något som vem som helst kan uppleva, och de kan sträcka sig från saker som ett bättre minne till mer sinnesfrid. Och alla kan behöva mer av dessa.

På Microsoft Mahjong kan du spela en runda Mahjong, och samma regler gäller. Hitta två tändstickor som har samma omsorgsfullt utformade brickdesign, men se till att dessa två brickor är placerade i stackens kanter och att de inte är omgivna av andra brickbitar. Men Microsoft Mahjong briljerar verkligen i de alternativ som det ger varje spelare, från att välja mellan flera olika svårighetsgrader, där stapellayouten skiljer sig kraftigt åt, till att till och med välja dina favoritbakgrunder, Microsoft Mahjong har något för alla smaker och kunskapsnivåer.

Ha kul och slappna av på Hetaspel.se och spela ett parti mahjong.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja spelets element, till exempel knappar eller matchande brickor.

Liknande spel:

Gillade du Microsoft Mahjong? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC