Mahjong Kitchen

Världen i Mahjong Kitchen är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Kitchen, ett av våra bästa mahjongspel!

Ett läckert Mahjong-spel väntar på dig på Hetaspel.se. Gå in i ett sagolikt kök och njut av den avkopplande spelupplevelse som Mahjong-spelen är kända för och spela Mahjong Kitchen. Precis som i de flesta Mahjong-spel måste du även i det här spelet hitta matchande par för att få poäng och gå vidare till nästa nivå, och i Mahjong Kitchen är detta roliga spel temat smakfulla recept och alla möjliga saker som du kan förvänta dig att hitta i ett kök. Förutom att matcha två brickor som har samma livsmedel på sig och som är placerade i kanten av stapeln, finns det i Mahjong Kitchen en berättelse som ger dig lite extra sammanhang till upplevelsen. I Mahjong Kitchen ansvarar du för att driva en restaurang, och genom att matcha frukter och grönsaker kan du upptäcka alla möjliga recept som du sedan kan använda för att utveckla din verksamhet.

Att upptäcka nya recept och rätter är en del av det roliga med Mahjong Kitchen, och när du kombinerar det med Mahjong-reglerna får du garanterat en upplevelse som kommer att glädja dig. Ju fler recept du upptäcker, desto mer expanderar din meny, vilket öppnar dörren för fler möjliga kombinationer. Spänningen när du låser upp en ny maträtt ger Mahjong Kitchen en skön känsla av utveckling, och att se din meny växa är en extra bonus till det avkopplande spelandet som Mahjong-spelen ger.

Spela ett roligt Mahjong-spel med kökstema på Hetaspel.se, upptäck nya recept och njut av en runda Mahjong Kitchen.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja de brickor som du vill matcha. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa brickor i stället.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Kitchen? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.