Mahjong 3D Candy

Världen i Mahjong 3D Candy är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong 3D Candy, ett av våra bästa mahjongspel!

Spela ännu ett roligt spel Mahjong på Hetaspel.se och träna din hjärna på ett roligt sätt när du spelar Mahjong 3D Candy. Precis som andra Mahjong-spel som du kan njuta av på Hetaspel.se är Mahjong 3D Candy också en avkopplande och utmanande upplevelse, och det kommer garanterat att ge dig otaliga timmar av underhållning. Ditt mål i dessa spel är att rensa brädet, och du uppnår detta genom att skapa matchningar. För att skapa en matchning måste du välja två kuber som har samma mönster på sig. Men det är inte allt, eftersom du också måste se till att dessa alltid ligger i kanten av stapeln. Detta ger mer strategi till spelet, och du måste tänka i förväg innan du gör ett drag.

Medan det traditionellt spelas på ett 2D-bräde, spelas Mahjong 3D Candy i 3D, och du måste rotera brädet för att hitta de matchningar du måste göra. Detta ger en helt ny dimension till hur du löser dessa pussel, och det faktum att du spelar Mahjong i ett 3D-rum kommer säkert att vara en annorlunda och intressant upplevelse för vissa spelare. Och det faktum att brickorna i Mahjong 3D Candy representerar alla sorters läckra godis bidrar till spelets uppsluppna atmosfär.

Spela ett roligt Mahjong-spel på Hetaspel.se när du väljer Mahjong 3D Candy.

Hur man spelar

Använd musen för att välja brickor och för att flytta runt 3D-brädet. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och brickorna i stället.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong 3D Candy? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.