Cooking Scene

Världen i Cooking Scene är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Cooking Scene, ett av våra bästa matlagningsspel!

Välkommen till den fräsande världen i Cooking Scene ett roligt matlagningsspel där du kommer att svepas bort till ett kulinariskt äventyr som kommer att få dina smaklökar att salivera! Gör dig redo att ta på dig kockmössan, kavla upp ärmarna och kasta dig in i hetluften i ett fullfjädrat kök. Från en blygsam början till att bli en Michelin-kock, detta spel kommer att ta dig på en spännande resa! I Cooking Scene handlar det inte bara om att slänga ihop ingredienser och hoppas på det bästa. Du måste ha reflexer som en ninja och precision som en laserstyrd stekspade. Det är viktigt att välja rätt ingredienser, men varning: det kan bli fel! Tänk dig: du råkar byta ut salt mot socker och plötsligt får din mat en oväntad smak på smaklökarna hos intet ont anande kunder! Allt detta är en del av kaoset, skratten och de välsmakande missödena som gör det här spelet så förtjusande.

Men det är inte allt! Timing är allt i köket, och din intuition kommer att sättas på prov. Oavsett om det gäller att steka den perfekta biffen eller förbereda den perfekta varmkorven, kommer dina kunder att be om en sekund om du lyckas pricka in den optimala tillagningstiden. För kort tid, och du serverar råa läckerheter som är lite för äventyrliga för de modigaste av foodies. För lång tid, och dina rätter kommer att sluta som förkolnade rester av vad som kunde ha varit ett mästerverk. Kom ihåg att på Cooking Scene går tiden snabbare än hungern!

När du tar dig igenom de olika stegen kommer ditt rykte som kulinarisk trollkarl att skjuta i höjden. Från att flippa hamburgare med panache till att skapa invecklade mästerverk som passar för kungligheter, varje nivå kommer att utmana dina färdigheter och låsa upp nya recept. Kommer du att nå toppen och få den prestigefyllda titeln Michelinstjärnekock, eller kommer du att stå där med en rad katastrofala måltider och ett ständigt rökfyllt kök? Ta reda på det när du spelar Cooking Scene på Hetaspel.se.

Så ta din stekspade, vässa dina knivar och förbered dig på ett roligt matlagningsäventyr i Cooking Scene. Det är dags att skiva, tärna och krydda din väg till kulinarisk stjärnstatus. Kom bara ihåg att i det här köket är lite kaos och en gnutta skratt de hemliga ingredienserna till din framgång. Gör dig redo att laga en storm och servera din väg till berömmelse, en välsmakande maträtt i taget!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med köket och ingredienserna på skärmen, samt med elementen i spelet. Om du spelar från en mobil enhet, tryck på skärmen istället.

Liknande spel:

Gillade du Cooking Scene? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.