Crazy Fantasy Hair Salon

Världen i Crazy Fantasy Hair Salon är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Crazy Fantasy Hair Salon, ett av våra bästa frisör spel!

Även en prinsessa kan få hårproblem ibland. Trassligt, skadat, torrt hår, spaltat hår, för att inte tala om löss! Den goda nyheten är att vi öppnar vår galna fantasifulla frisörsalong. Här förser vi våra kunder med de mest fantastiska och magiska frisyrerna, så du kan nu gå med i vårt team för att bevisa dina fantastiska frisyrkunskaper! Eftersom dessa prinsessor vill göra en fantastisk entré och glänsa oavsett var de befinner sig, står de i kö till vår frisörsalong för film- och sagoliknande frisyrer! Vikingflätor, sjöjungfruflätor och färger, prinsessknoppar eller Khaleesi-hår, vad som helst, våra magiska händer kan skapa allt de drömmer om!

Liknande spel:

Gillade du Crazy Fantasy Hair Salon? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfrisör spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.