Delivery Racer

Världen i Delivery Racer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Delivery Racer, ett av våra bästa cykel spel!

I Delivery Racer måste du sätta dig på din motorcykel och vara redo att dela ut post, samtidigt som du samlar in pengar och undviker de hinder som kommer i din väg. För att få högsta poäng måste du vara snabb och komma fram säkert till mållinjen, och en krasch sätter stopp för loppet genom trafiken.

Hindren som kommer i din väg varierar från trafikkoner, bilar och till och med tåg. Du kan alltid stoppa din motorcykel när du slutar att trycka på skärmen.

Med vänligt stiliserad grafik kommer du omedelbart att identifiera alla faror som finns på vägen, och de gör också ett bra jobb med att dra in dig i stadens unika atmosfär.

Bli en leveransförare när du spelar Delivery Racer på Hetaspel.se och hitta balansen mellan att köra säkert och snabbt.

Liknande spel:

Gillade du Delivery Racer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcykel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.