Doc Darling Bone Surgery

Världen i Doc Darling Bone Surgery är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Doc Darling Bone Surgery, ett av våra bästa doktor spel!

Efter en olycklig skoterolycka är en snabb tur till läkaren det enda sättet att se till att du återhämtar dig bra. I Doc Darling Bone Surgery måste du utföra olika uppgifter för att se till att din patient lämnar sjukhuset så gott som ny. Dessa uppgifter sträcker sig från att rengöra såren till att ta bort skräp, men också att se till att alla bakterier elimineras. Och även om var och en av dessa aktiviteter utmanar dig på olika sätt är de alla roliga och låter dig gissa vad Doc Darling Bone Surgery har i beredskap för dig härnäst.

När du går igenom din uppgiftslista för att bota din patient kommer olika färdigheter att testas, men som tur är guidar Doc Darling Bone Surgery dig genom processen med lättförståeliga instruktioner. Och kombinationen av glad musik och livlig grafik gör dessa uppgifter så mycket roligare. Genom den stiliserade grafiken kan du lätt förstå vad du ska göra, och alla steg presenteras på roliga och intuitiva sätt, så det finns ingen stilleståndstid eller tid som går åt till att gissa vad du ska göra härnäst.

Och du kommer att uppskatta den stiliserade grafiken, eftersom de skador som karaktären har drabbats av ser ganska allvarliga ut. Tack och lov finns du där för att hjälpa henne, och hon kommer att vara tillbaka på nolltid för att njuta av sin skoter.

Under sex unika nivåer får du prova olika verktyg, från röntgenapparater som upptäcker frakturer till pistoler som skjuter bakterier, den arsenal för läkning som du har till ditt förfogande är verkligen imponerande. Och även om varje nivå har något nytt för dig att prova kommer du snabbt att behärska var och en av dem.

Laga en annan vänlig karaktär på Hetaspel.se när du spelar Doc Darling Bone Surgery.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator kan du använda vänster musknapp för att interagera med spelets element. Om du använder en mobil enhet kan du trycka på skärmen för att uppnå samma funktionalitet.

Liknande spel:

Gillade du Doc Darling Bone Surgery? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdoktor spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.