TikTok Diva Dentist Adventures

Världen i TikTok Diva Dentist Adventures är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela TikTok Diva Dentist Adventures, ett av våra bästa doktor spel!

TikTok Diva Dentist Adventures följer de äventyr som en välkänd konstnär från TikTok har när hon besöker tandläkaren. Efter att ha ätit alla möjliga sorters mat får hon till slut en svår tandvärk, så hon behöver tandläkaren för att lösa det åt henne. Det är här TikTok Diva Dentist Adventures börjar. Huvudfokus för hela denna upplevelse är att försöka eliminera den oönskade smärtan så snabbt som möjligt.

Du har flera enheter att välja mellan, och varje gång du spelar får du vägledning om vilka föremål du ska välja för att slutföra tandläkaroperationen. Varje operation är unik, och det är det som gör det så intressant, det faktum att du får vara med och välja allt för att hjälpa TikTok-stjärnan att bli bättre.

Tänk på att varje enhet är unik, och du måste använda rätt verktyg för att göra henne bättre. Det kommer alltid att finnas alla typer av utmaningar som dyker upp, till exempel infektioner, mindre tandproblem och till och med en böld. TikTok Diva Dentist Adventures är ett bra spel för alla och särskilt barn, eftersom de får lära sig mer om tandproblem och ännu bättre, de kan hitta rätt sätt att lösa dem. Förutom att vara lärorikt är TikTok Diva Dentist Adventures också roligt, och du kan spela det nu!

Liknande spel:

Gillade du TikTok Diva Dentist Adventures? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdoktor spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.