Duck Hunter

Världen i Duck Hunter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Duck Hunter, ett av våra bästa skjutspel!

På Hetaspel.se har ankjaktsäsongen börjat och ibland måste du kontrollera ankpopulationen med ditt gevär. I Duck Hunter tar du plats i rollen som en jägare som måste skjuta så många ankor som möjligt innan ankorna flyr. Som man kan förvänta sig är ankorna smidiga, och deras förmåga att fly förbättras avsevärt av det faktum att de kan flyga. Så du kan vara säker på att om dina reflexer inte är redo kommer du inte att kunna träffa dina mål.

Men var inte för snabb när du trycker på avtryckaren, för om du skjuter hunden som ibland dyker upp på skärmen måste du starta om nivån. Så kom ihåg att det är en balans mellan snabbhet och noggrant mål. Om du tar för mycket tid på dig och inte träffar det antal ankor som krävs för en viss nivå, kommer du inte att kunna gå vidare till nästa omgång.

Gör dig redo för ett snabbt skjutspel när du spelar Duck Hunter på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Kontrollera kikarsiktet, antingen med hjälp av piltangenterna eller WASD, och flytta det över ankorna som visas på skärmen. När du har en anka i siktet trycker du på mellanslagstangenten för att skjuta med ditt gevär. Skjut inte hunden som ibland dyker upp på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Duck Hunter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.