Ghost Hunting Season

Världen i Ghost Hunting Season är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ghost Hunting Season, ett av våra bästa skjutspel!

Förbered ditt gevär och rensa skärmen från kusliga spöken i Ghost Hunting Season, ett spel som liknar det klassiska Nintendo-spelet Duck Hunt. Precis som i det älskade tidigare nämnda spelet är ditt mål i Ghost Hunting Season att snabbt eliminera alla spöken som vandrar på skärmen, samtidigt som du ser till att du inte råkar skjuta den vänliga häxan av misstag.

Den vackra grafiken och den glada musiken i Ghost Hunting Season kommer definitivt att glädja dina sinnen, men ta inte för mycket tid på dig att beundra landskapet, för förutom ett bra mål måste du också eliminera spökena snabbt. Om du inte gör det kommer de att fly och orsaka alla möjliga sorters olycka runt om i världen. För att komma till nästa nivå har du ett visst antal spöken som du måste förvisa, så tänk alltid på det antalet. Som tur är har du på Hetaspel.se en ny chans till seger och du kan försöka nivån igen!

Öva ditt sikte när du spelar Ghost Hunting Season på Hetaspel.se och se hur många spöken du kan bli av med.

Hur man spelar

Flytta kikarsiktet med hjälp av antingen piltangenterna eller WASD över de spöken som finns på skärmen. När du har ett spöke i siktet trycker du på mellanslagstangenten för att skjuta med ditt gevär. Var försiktig så att du inte skjuter häxan som ibland dyker upp på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Ghost Hunting Season? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.