Bubble Shooter Free 2

Världen i Bubble Shooter Free 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubble Shooter Free 2, ett av våra bästa bubbel spel!

Gör dig redo för en uppföljare till ett populärt bubbelskjutarspel som kommer att få dig att häpna och spränga dina skrattbubblor! Vi presenterar Bubble Shooter Free 2, uppföljaren till det populära bubbelskjutarspelet som kommer att få dig att sitta på kanten av stolen när du gör matchningar och rensar bordet. Gör dig redo att ge dig ut på en episk bubbelskjutningsresa, där det alltid är roligt och där du till och med kan byta ut den aktuella bubblan som du måste skjuta! Ja, du hörde rätt, till skillnad från sin föregångare kan du i Bubble Shooter Free 2 till och med byta ut den bubbla som du ska skjuta! Det är ett bubbelkaos som du aldrig har sett förut, och den här förmågan tillför lite strategi till ditt spel.

Varje skott du tar lämnar en inverkan på området där bubblorna kolliderar, vilket gör att brädet verkar mer levande och reagerar på dina drag. Även om Bubble Shooter Free 2 till en början kan verka som ett målspel är det lite mer än så, eftersom det finns en hel del strategi som bör ingå i varje skott du gör. Om bubblorna når botten av brädet är spelet över och du måste börja om på nytt. Lyckligtvis är varje runda en explosion och det är lätt att starta om när du spelar på Hetaspel.se, så oroa dig inte om du inte får en hög poäng.

Njut av ett annat roligt bubbelskjutarspel när du spelar Bubble Shooter Free 2 på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd musen för att sikta in dig och tryck på vänster musknapp för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i den riktning du vill skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Bubble Shooter Free 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.