Mafia Wars

Världen i Mafia Wars är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mafia Wars, ett av våra bästa skjutspel!

Sätt på dig cowboyhatten och förbered dig för krig! I Mafia Wars måste du kämpa mot otaliga vågor av maffiasoldater som kommer att göra allt i sin makt för att eliminera dig. Och som du kanske förväntar dig har de mycket kraft att komma och ta dig, så tappa inte fokus för länge, annars simmar du snart med fiskarna.

För att kämpa framgångsrikt mot dem måste du behålla lugnet och hålla din position och tålmodigt vänta på att de ska komma inom räckhåll för ditt vapen och sedan skjuta ner dem. Att stanna i en position är förmodligen tänkt att skrämma armén som kommer efter dig, men det kan snabbt bli skrämmande. Men ingen panik, för du har massor av vänner som kan hjälpa dig. Dessa vänner finns i form av olika kraftfulla vapen, vart och ett med sina egna styrkor och svagheter. Men i slutändan är det bäst att du väljer det som passar din personlighet bäst och som du känner dig mest bekväm med. Du kan också ta med dig kraftfulla allierade in i kampen för att hjälpa dig att besegra dina fiender.

Du kommer säkerligen att behöva all hjälp du kan få ju längre du överlever, eftersom mer kraftfulla fiender kommer att komma och attackera dig, varav en del är elitbossar, som kräver alla färdigheter du har lärt dig för att besegra dem. Dessa bossar kan också kräva speciella strategier, så se till att anpassa dig till den utmaning som de för med sig.

Gör dig redo att ha kul på Hetaspel.se och försvara dig själv i Mafia Wars!

Liknande spel:

Gillade du Mafia Wars? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.