Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple

Världen i Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple, ett av våra bästa eld och vatten spel!

Följ med Fireboy och Watergirl på deras häftigaste äventyr hittills och följ med dem på deras jakt genom istemplet i Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple.

Håll dig lugn och avancera genom det iskalla och mystiska templet medan du spelar som antingen Fireboy, för vilken allt varmt inte utgör något hot, eller som Watergirl, som glider undan faran med sina fantastiska vattenfärdigheter.

Se till att komma ihåg att Fireboy utan några som helst problem klarar av kalla ytor, men att klättra uppför backar med snö på är hans kryptonit, medan Watergirl utmärker sig i snöiga backar men blir sakteliga så fort hennes fötter rör vid plana ytor som är täckta av snö eller is.

Kom med på det kooperativa nöjet i Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple!

Spela andra spel från fireboy and watergirl-serien:

  1. Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
  2. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  3. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  4. Fireboy and Watergirl 2 Light Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Liknande spel:

Gillade du Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våreld och vatten spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.