Fireboy and Watergirl 2 Light Temple

Världen i Fireboy and Watergirl 2 Light Temple är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fireboy and Watergirl 2 Light Temple, ett av våra bästa eld och vatten spel!

I den andra delen av Fireboy och Watergirls spännande äventyr måste duon resa genom Light Temple och övervinna dess olika utmaningar.

Som namnet antyder är pusslen den här gången baserade på att manipulera ljus genom att flytta speglar för att studsa dem runt i templet. Att styra två karaktärer samtidigt kan vara en utmaning, men som tur är kan du bjuda in en vän och var och en av er kan styra en karaktär för att klara av nivån. Detta gör det lättare att hantera det faktum att du bara kan interagera med vissa ytor om du är Fireboy, medan du på andra bara kan överleva på Watergirl.

Samarbeta och ha kul med Fireboy and Watergirl 2 Light Temple!

Spela andra spel från fireboy and watergirl-serien:

  1. Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
  2. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  3. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  4. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Liknande spel:

Gillade du Fireboy and Watergirl 2 Light Temple? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våreld och vatten spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.