Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Världen i Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales, ett av våra bästa eld och vatten spel!

Fireboy och Watergirl är tillbaka! Efter en lång paus är den älskvärda duon stjärnorna i ett nytt äventyr på Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales och precis som i deras andra äventyr väntar ett nytt tempel på dem. För att hålla traditionen vid liv och för att hålla saker och ting fräscha, kommer denna nya del av Fireboy and Watergirl-sagan med något nytt: för att utforska detta nya episka tempel kommer den fantastiska duon att ha några hjälpsamma allierade, de vänliga älvorna.

Precis som i de tidigare spelen måste du i Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales lösa unika rum med alla möjliga utmaningar, samtidigt som du håller dig till regel nummer ett: blanda aldrig vatten med eld. Detta innebär att Fireboy aldrig får trampa på en vattenyta och Watergirl inte får trampa i eld.

Under de 30 nivåerna måste du manipulera miljön genom att dra i spakar och trycka på knappar på ett sådant sätt att dessa element aldrig blandas och att de två karaktärerna kommer fram säkert till slutet av sin resa.

Fortsätt den episka sagan om Fireboy och Watergirl på Hetaspel.se och se vilka överraskningar som denna nya version ger.

Spela andra spel från fireboy and watergirl-serien:

  1. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  2. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  3. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  4. Fireboy and Watergirl 2 Light Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Liknande spel:

Gillade du Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våreld och vatten spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.