Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple

Världen i Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple, ett av våra bästa eld och vatten spel!

Fireboy och Watergirl möter sci-fi-element i sitt fjärde äventyr, Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple. Precis när du trodde att du hade upplevt alla utmaningar som var möjliga i de tre tidigare äventyren, lägger Kristalltemplet till ett nytt pusselelement i mixen. Hjälp dessa älskade karaktärer att lösa dessa nya pussel, som nu också involverar kristallspeglar som teleporterar dig runt genom scenen.

Men du vet hur man säger, ju mer saker och ting förändras, desto mer förblir de desamma. Fireboy är fortfarande osårbar när det gäller heta ytor, medan Watergirl kan gå igenom allt vatten utan problem. Se bara till att du tar hänsyn till de nya kristallportalerna från och med nu så att du inte hamnar i någon knivig situation.

Ge dig ut på ett spännande fjärde äventyr och ha kul i Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple!

Spela andra spel från fireboy and watergirl-serien:

  1. Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
  2. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  3. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  4. Fireboy and Watergirl 2 Light Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Liknande spel:

Gillade du Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våreld och vatten spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.