Fish Story

Världen i Fish Story är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fish Story, ett av våra bästa casual spel!

I Fish Story är match 3-spelen under vatten och med en ny fräsch grafik, uppmuntrande musik och många andra förbättringar kommer det att bli en oförglömlig upplevelse. Man kan säga att det kommer att göra ett plask i ditt liv! Möt Poseidon. Du kanske har hört talas om honom, för han är trots allt havets gud. Han kommer att vara din guide på detta förtrollande äventyr.

Och när du har mer än 700 nivåer behöver du säkert någon som vägleder dig och lär dig alla möjliga hjälpsamma knep, så att du inte drunknar i all information eller går vilse när du löser alla komplicerade pussel. Förutom alla de nivåer som finns tillgängliga kan du också utföra dagliga uppdrag för att tjäna extra mynt och boosters, och du kan också spela den dagliga utmaningen för att tjäna extra stjärnor som kan hjälpa dig att låsa upp skattkistor och portar till nya nivåer. Var medveten om att det regelbundet förekommer Treasure Hint-evenemang där du kan samla in bortglömda piratskatter.

Utforska haven med hjälp av Hetaspel.se när du spelar Fish Story!

Liknande spel:

Gillade du Fish Story? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcasual spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.