Funny Blade & Magic

Världen i Funny Blade & Magic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Funny Blade & Magic, ett av våra bästa skjutspel!

Ta rollen som en goblinhjälte som blir förrådd av sin egen farbror och fråntagen sitt rättmätiga arv när du spelar Funny Blade & Magic på Hetaspel.se. Funny Blade & Magic är en gripande berättelse om förräderi, motståndskraft och strävan efter försoning. Delta i intensiva närstrider, beväpnad med en mångsidig arsenal av vapen som sträcker sig från svärd och yxor till mäktiga hammare. När du tar dig an de utmaningar som väntar kan du fördjupa dig i en värld där magins kraft blir din bundsförvant, så att du kan använda trollformler som tidsförskjutning och teleportering. Känn adrenalinet rusa när du deltar i episka strider mot en myriad av unika bossar och fiender, som alla har en distinkt uppsättning förmågor och taktiker. Funny Blade & Magic utvecklas som ett dynamiskt slagfält som utmanar ditt strategiska tänkande och dina stridsfärdigheter. Anpassa dig till dina fienders olika styrkor och svagheter och finslipa dina förmågor för att övervinna varje formidabel motståndare på din väg. Spänningen i att möta olika motståndare lägger till ett lager av spänning till spelet, vilket säkerställer att varje möte är ett test av din skicklighet som en goblinhjälte.

Mitt i all action kan du uppleva den fängslande berättelsen genom spännande mellansekvenser som ger liv åt det unika universumet i Funny Blade & Magic. Dessa filmiska mellanspel ger en djupare förståelse för karaktärerna, vändningarna i handlingen och det drama som utspelar sig kring din goblinhjältes strävan efter rättvisa. Den fängslande berättelsen, i kombination med det visuella spektaklet i mellansekvenserna, drar spelarna längre in i spelets rika och uppslukande värld och skapar en känslomässig koppling till huvudpersonens resa. Utkämpa närstrider med en känsla av styrka, inte bara med traditionella vapen utan också med magins respektingivande förmågor. Genom att inkludera trollformler som tidsförskjutning och teleportering läggs ett strategiskt lager till spelet, så att spelarna kan skräddarsy sitt tillvägagångssätt för olika situationer. Att behärska magins konst blir avgörande i din strävan efter upprättelse och ger dig en dynamisk uppsättning verktyg för att navigera bland utmaningar och konfrontera de förrädiska fiender som står i din väg.

Förbered dig på en rolig spelupplevelse som sömlöst blandar berättelsedjup, spännande strider och magisk skicklighet. När du förkroppsligar den förrådda goblinhjälten blir varje strid en språngbräda mot att återta ditt arv och konfrontera farbrodern som iscensatte din undergång. Med ett rikt utbud av vapen, magiska förmågor och fängslande mellansekvenser utlovar Funny Blade & Magic ett uppslukande äventyr som kommer att hålla spelarna fängslade från början till slut på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD för att förflytta dig, C för att springa, Space för att hoppa, vänster musknapp för att attackera, höger musknapp för att kasta yxan och F för att använda en magisk förmåga. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Funny Blade & Magic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.