Galaxy Shooter

Världen i Galaxy Shooter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Galaxy Shooter, ett av våra bästa arkadspel!

Om du är ett hängivet fan av klassiska arkad shoot 'em up-spel har du precis snubblat över ett spel som du säkert kommer att gilla på Hetaspel.se! Gör dig redo att släppa loss din vrede, lås och ladda och dyk in i den spännande världen av högoktaniga rymdstrider. Ta kontrollen över ditt rymdskepp och förbered dig på att föra krig mot horder av hotfulla Kraathu-utomjordiska skepp. Det är dags att ge sig ut på ett interstellärt äventyr på Hetaspel.se. I denna adrenalinfyllda arkadskjutare är ditt uppdrag tydligt, och det är att eliminera våg efter våg av den formidabla Kraathu-utomjordiska flottan. När du skickligt navigerar din rymdfighter genom kosmos och samlar in värdefulla krediter längs vägen kan du uppgradera din farkost och göra den till en kraft att räkna med. Med dessa förbättringar kommer du inte bara att överleva det obevekliga kulhelvetet utan även frodas mitt i kaoset.

Det här spelet är ditt pass till en nostalgisk arkadupplevelse i modern tappning. Fördjupa dig i en fängslande värld av pixelgrafik och fascinerande, hjärtskärande ljudlandskap. Spänningen i den klassiska shoot 'em up-genren är levande och välmående, och den är precis vid dina fingertoppar på Hetaspel.se.

Förbered dig för ett äventyr som kommer att testa dina reflexer, din strategi och din precision på Hetaspel.se när du spelar Galaxy Shooter. Utmaningarna är lika oförlåtliga som de är belönande. Är du redo att bli den ultimata rymdhjälten? Tveka inte att ge dig ut på denna episka resa, för galaxens öde vilar i dina händer. Så gör dig redo, skjut iväg och låt de kosmiska striderna börja i Galaxy Shooter! Det är dags att visa universum vad du går för.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att styra ditt skepp och för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen på den plats där du vill förflytta dig.

Liknande spel:

Gillade du Galaxy Shooter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.