Get Ready With Me House Cleaning

Världen i Get Ready With Me House Cleaning är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Get Ready With Me House Cleaning, ett av våra bästa klä på spel!

Hushållsstädning... visa oss någon som faktiskt tycker om att göra det! Jenny väntar gäster, och hon insåg först nu hur stökigt hennes hus är! Hon kommer inte att bli klar med städningen i tid om du inte hjälper henne lite! Om du hatar att städa precis som alla andra har vi några tips! Husstädning kan vara roligt om du har sällskap! Sätt på din favoritmusik och dansa med medan du skrubbar golvet, torkar fönstren, dammar av möblerna och diskar! På så sätt blir Jennys sovrum, vardagsrum, kök och badrum skinande rena på nolltid! Ni tjejer hinner till och med hitta en söt outfit innan gästerna kommer!

Liknande spel:

Gillade du Get Ready With Me House Cleaning? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.