Glam Rock Fashion Dolls

Världen i Glam Rock Fashion Dolls är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Glam Rock Fashion Dolls, ett av våra bästa klä på spel!

Glam Rock-mode kretsar inte kring mörka och maskulina kläder. Faktum är att det kan vara mycket mer färgstarkt än du kanske tror! Glam Rock betyder excentricitet. Det är en sammanslagning av stilar som innehåller glitter, spandex, djurtryck, nitar, spikar, läder, distressed denim, neon och de berömda t-shirtarna med tryck från svarta band! Nyckeln till en glamrock-look är att veta hur man blandar och matchar alla dessa element. Kombinera en bandt-shirt med en midikjol med djurtryck eller en minikjol i tyll, komplettera med en glittrig jacka eller en läderbikerjacka med spikar, och du ser redan ut som en riktig rockstjärna!

Liknande spel:

Gillade du Glam Rock Fashion Dolls? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.