Goal Pinball

Världen i Goal Pinball är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Goal Pinball, ett av våra bästa fotbollsspel!

Med VM bara några veckor bort ger Hetaspel.se dig massor av fotbollsmatcher, så att stämningen är perfekt och du kan förbereda dig för detta spännande sportevenemang, där lag från hela världen spelar för att få en topplacering på podiet. Goal Pinball är en annorlunda upplevelse än vad du förväntar dig när du tänker på fotboll, men regeln om att få bollen bortom motståndarens mållinje finns fortfarande kvar. Det är bara det att i Goal Pinball får du spela en kombination av fotboll och det klassiska arkadspelet Pinball, så istället för att använda spelare för att göra mål använder du dig av paddlar som skjuter bollen framåt.

Om du är bekant med flipperspel vet du troligen att du styr två paddlar som är placerade i mitten av spelområdet. Men din kontroll är ganska begränsad, eftersom du bara kan ändra deras vinkel något, och tricket är att tajma rätt när du flyttar dessa element, så att du kan skjuta bollen i den riktning du vill, men också se till att den inte faller genom den lilla springan mellan dessa paddlar. Detta kan göra upplevelsen av Goal Pinball ganska hektisk, men gör den också väldigt rolig, eftersom spelet i slutändan är ganska oförutsägbart och du måste mycket snabbt anpassa dig till bollens snabba rörelser.

Även om det inte finns några motspelare att spela mot är Goal Pinball fortfarande ett utmanande spel, eftersom du aldrig har full kontroll över bollens rörelser, och ibland får du bara hoppas att bollen landar på paddlarna på rätt sätt.

Förbered dig för det kommande fotbollsmästerskapet när du spelar Goal Pinball på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster piltangent eller A-tangenten för att aktivera den vänstra paddeln och höger piltangent eller S-tangenten för att flytta den högra paddeln. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen på vänster eller höger sida för att aktivera paddeln från dessa respektive sidor.

Liknande spel:

Gillade du Goal Pinball? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.