Gold Miner Jack

Världen i Gold Miner Jack är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Gold Miner Jack, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Förbered dig på att gräva upp fantastiska skatter med hjälp av din gripklocka när du spelar Gold Miner Jack på Hetaspel.se, ett spel där du måste behärska en gripklocka som hela tiden svänger från sida till sida, som en mycket tung pendel. Men när du lär dig att kontrollera denna komplicerade anordning kommer du garanterat att få tag på massor av värdefulla föremål.

Varje föremål som du lyckas hämta kan användas för att köpa alla möjliga viktiga förbättringar som kan hjälpa dig i ditt jobb. Och du kommer att behöva all hjälp du kan få, för för att gå vidare till nästa nivå i Gold Miner Jack har du en viss summa pengar som du måste nå om du vill komma vidare. Dessa föremål förbättrar antingen din gripklocka eller är föremål som snabbt gör sig av med de skatter du för tillfället släpar mot dig, om dessa föremål inte är tillräckligt värdefulla. Varje sekund räknas under jorden, så du kommer inte att kunna samla in allt du ser. Ibland måste du ta några svåra beslut och kasta några av de föremål du har tagit till förmån för att försöka få något bättre.

Bemästra ditt sikte och lär dig hur man använder gripkroken när du spelar Gold Miner Jack på Hetaspel.se och fyll dina kassakistor med guld.

Hur man spelar

Klicka på skärmen för att frigöra gripkroken mot de föremål som är placerade runt omkring dig. Du kan inte direkt styra riktningen på ditt skott, så tänk noga på banan för din gripkrok. Köp föremål i slutet av varje nivå för att förbättra din gripklocka.

Liknande spel:

Gillade du Gold Miner Jack? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.