Neon Guitar

Världen i Neon Guitar är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Neon Guitar, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Om du är bekant med det ikoniska musikspelet Guitar Hero kommer du att bli glad att höra att Neon Guitar försöker återskapa de roliga reglerna i det legendariska spelet och levererar det till dig via din webbläsare när du vill spela det på Hetaspel.se. Reglerna är enkla att förstå, men ganska svåra att bemästra, särskilt om man tar hänsyn till att Neon Guitar har flera låtar, var och en med sina egna särdrag och utmaningar.

Neon Guitar är framför allt ett spel där tajming är din vän. Eftersom puckarna fortsätter att falla från skärmens övre del måste du trycka på antingen A, S, K eller L på ditt tangentbord när puckarna överlappar knapparna från skärmens nedre del. Det kan bli hektiskt, men genom övning kommer du snart att behärska låtarna.

Prova Neon Guitar, ett annat häftigt musikspel på Hetaspel.se och ha kul.

Liknande spel:

Gillade du Neon Guitar? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.