Mini Jumps

Världen i Mini Jumps är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mini Jumps, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Låt inte det faktum att du i Mini Jumps bara kan styra din karaktär genom att hoppa. Även om detta kan låta enkelt kommer du snart att se att pusslen i Mini Jumps verkligen kommer att utmana inte bara din förmåga att se lösningen och planera ordningen på dina hopp, utan även dina reflexer, eftersom hoppandet kräver en del verklig skicklighet.

Men som tur är kommer den vackra grafiken från Mini Jumps snabbt att dra in dig i dess värld och du kommer inte att ha något emot att stanna kvar för några fler försök för att avsluta nivån. Lägg därtill den glada musiken och du kommer att bli förtjust genom alla de 27 nivåer som spelet har att erbjuda. Som du förväntar dig lägger de senare nivåerna till en hel del fler hinder, men vid den tidpunkten har du förmodligen redan bemästrat kontrollerna och då är det bara en fråga om övning. Och förmodligen lite tur.

Testa dina hoppkunskaper på Hetaspel.se och försök att klara alla nivåer från Mini Jumps.

Liknande spel:

Gillade du Mini Jumps? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.