Guess Word

Världen i Guess Word är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Guess Word, ett av våra bästa ordspel!

Ordlekar är alltid väldigt roliga, eftersom du kan lära dig medan du spelar, och vem gillar inte det? Med Guess Word Hetaspel.se kan du gissa dig fram till slutet av rundan, och de roliga reglerna får dig att komma tillbaka och se hur bra ditt ordförråd verkligen är. Och även om du till en början kanske kämpar, kommer du efter några rundor med Guess Word säkert att se en viss förbättring och lära dig uppskatta hur roligt det kan vara att lära sig.

I Guess Word måste du, som titeln antyder, gissa ett ord. Detta ord kan vara antingen ett ord med fyra bokstäver, ett ord med fem bokstäver eller ett ord med sex bokstäver. Vad du måste göra är att skriva vilket ord som helst som passar detta krav på ordantal, och efter att du skrivit ordet kommer du att se att några av de brickor på brädet där den bokstaven sitter kan bli markerade. Om markeringen är grön betyder det att bokstaven från ordet som du måste gissa ska stanna på den platsen, och om markeringen är gul betyder det att ordet innehåller den bokstaven, men att den inte sitter på just den platsen. Du får bara sex chanser att hitta det ordet, och varje gång du trycker på Enter hoppas du att du åtminstone hittar en annan bokstav, eller dess rätta plats i det slutliga ordet.

Naturligtvis finns det ett Hint-system som du kan använda om du någon gång fastnar, och i början kan du använda det, men ju mer du spelar, desto bättre blir dina färdigheter, och du kommer att använda detta system allt färre gånger. Dessutom kommer du säkert att lära dig massor av nya ord på vägen.

Spela en annan rolig lek med ord på Hetaspel.se när du väljer Guess Word.

Hur man spelar

Guess Word Kan spelas antingen på en dator eller på en mobil enhet. Använd tangentbordet för att skriva bokstäverna eller tryck med musen på de virtuella tangenterna från skärmen om du använder en dator, eller tryck på det virtuella tangentbordet om du spelar på en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Guess Word? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.