Correct Word

Världen i Correct Word är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Correct Word, ett av våra bästa ordspel!

Vi har alla problem med att ibland hitta de rätta orden att säga. Det kan antingen bero på att vi inte vet hur vi ska uttrycka våra känslor på rätt sätt eller att vi helt enkelt inte vet vilket ord vi ska använda. Correct Word från Hetaspel.se syftar till att hjälpa dig med den andra delen, för i det här spelet kommer du att lära dig att identifiera olika vanliga ord på ett mycket roligt sätt, perfekt för alla nybörjarstudenter av det engelska språket. Att lära sig ord genom att associera dem med bilder är ett bra sätt att komma ihåg dem bättre, och den stiliserade grafiken i Correct Word kommer att göra den kopplingen mycket starkare i ditt sinne, vilket hjälper ditt sinne med att identifiera det senare.

Det finns många ord att lära sig i Correct Word, från många olika ämnen: från djur, till olika typer av mat och många andra, urvalet är varierat, vilket gör att dina kunskaper blir mer varierade. Med 10 olika blad som du måste fylla i kan du räkna med att bli en mästare på att snabbt känna igen 40 föremål. Hjärnan skapar starka kopplingar med hjälp av visuella hjälpmedel, och du kommer att lära dig dessa ord på nolltid. Varje ark har fyra bilder och varje bild har tre möjliga svar. För att hjälpa dig börjar alla svaren med samma bokstav. Om du väljer rätt svar, det vill säga om du kopplar bilden till ordet på rätt sätt, får du en poäng. Men även om du inte får alla korrekta svar från arket kan du ändå gå vidare i spelet och komma tillbaka senare. Att lära sig tar tid och tålamod, och Correct Word inser detta faktum och låter dig lära dig i din egen unika takt. Genom uthållighet och lite hjälp kommer du att få ett perfekt resultat på nolltid!

Lär dig nya ord på ett roligt och effektivt sätt på Hetaspel.se när du spelar Correct Word.

Hur man spelar

Om du använder en dator använder du vänster musknapp för att interagera med spelets element. Om du spelar på en mobil enhet trycker du på skärmen för att interagera med spelet.

Liknande spel:

Gillade du Correct Word? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.