Flappy Parrot With Create Words

Världen i Flappy Parrot With Create Words är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Flappy Parrot With Create Words, ett av våra bästa ordspel!

Du känner säkert till det legendariska Flappy Bird, spelet där du styr en söt fågel genom att ständigt trycka på skärmen. Målet i Flappy Bird är att flyga så långt som möjligt, och det gör du genom att undvika de inkommande rören som dyker upp i din väg. Flappy Parrot With Create Words använde denna enkla premiss, men istället för att knacka på skärmen för att undvika de vertikala rören måste du samla in rätt bokstäver som är utspridda i luften, så att du kan skapa ordet som står skrivet i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

Denna förändring ger en oväntad twist till de klassiska reglerna som du kanske är van vid, men den gör också saker och ting fräscha. Att hela tiden behöva skanna skärmen efter rätt bokstav och samtidigt undvika bokstäver som inte finns med i det ord som du ska bilda gör att det hela är lika utmanande som vanligt.

Och även om reglerna har ändrats något är den söta grafiken något som Flappy Parrot With Create Words har ärvt från den tidigare nämnda klassikern. Och om du kombinerar detta med den glada musiken blir det mindre irriterande att starta om spelet.

Spela en rolig omarbetning av ett klassiskt spel på Hetaspel.se när du provar Flappy Parrot With Create Words.

Hur man spelar

Klicka på skärmen om du använder en mus eller tryck på den om du använder en mobil enhet, så att du samlar in bokstäverna som är utspridda på skärmen. Var försiktig, du behöver bara samla in de bokstäver som ingår i ordet som finns i det nedre vänstra hörnet av skärmen, och även mynten.

Liknande spel:

Gillade du Flappy Parrot With Create Words? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.