Wordoku

Världen i Wordoku är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Wordoku, ett av våra bästa ordspel!

Testa ditt tålamod och din organisationsförmåga när du spelar Wordoku på Hetaspel.se. I Wordoku har du en tavla full av slumpmässiga bokstäver och längst ner på skärmen har du en uppsättning andra slumpmässiga bokstäver, och din uppgift är att skapa kolumner, rader och områden på 3x3 med unika tecken. Tänk noga efter före varje drag, för precis som i schack kan du uttömma dina giltiga alternativ på nolltid om din strategi inte är den rätta.

Som tur är har Wordoku flera svårighetsgrader, så du kan börja på nybörjarnivån och när du väl lärt dig hur spelreglerna fungerar kan du gå vidare till de högre svårighetslägena och verkligen bli en mästare i att ordna bokstäver. Med övning kan du till och med nå ett stadium där du kan lösa nivån utan ansträngning. Dessutom är en extra bonus med att spela pusselspel som Wordoku att du blir bättre på pusselspel i allmänhet.

Spela ett annat roligt spel som testar dina logiska färdigheter på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Skapa kolumner, rader och rutor på 3x3 med unika bokstäver genom att klicka på de tomma cellerna på brädet och välja lämpliga bokstäver från stapeln längst ner på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Wordoku? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.