Word Story

Världen i Word Story är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Word Story, ett av våra bästa ordspel!

Om du känner dig säker på hur många ord du kan, borde du verkligen prova Word Story, ett spel där du kan sätta ditt ordförråd på prov. I Word Story måste du bilda ord med bokstäverna från skärmen om du vill gå vidare till nästa nivå. Haken är att bokstäverna du får är slumpmässiga, och ordet du måste bilda med dem är också slumpmässigt. Dessa begränsningar kommer verkligen att utmana dina färdigheter och hålla spelet roligt under längre perioder.

Ett annat sätt för Word Story att hålla saker och ting roliga är att det inte låter dig sätta samma ord om och om igen, utan ber dig att försöka hitta nya ord som du inte har placerat tidigare. Som du förmodligen kan förvänta dig av ett spel som testar ditt ordförråd är stämningen avslappnad och du behöver inte förlita dig på din hand-ögonkoordination.

Testa din kunskap om ord i den lugna världen på Hetaspel.se när du spelar Word Story.

Hur man spelar

Välj bokstäverna längst ner på skärmen och placera dem på de tomma ytorna i mitten för att bilda giltiga ord.

Liknande spel:

Gillade du Word Story? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.