Biker Type Racing

Världen i Biker Type Racing är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Biker Type Racing, ett av våra bästa ordspel!

Du har förmodligen aldrig tänkt att din skrivhastighet kan avgöra hur snabbt din motorcykel går, men i Biker Type Racing är dessa två saker nära förbundna med varandra, och ju snabbare du skriver orden på skärmen, desto snabbare går din motorcykel och desto mer avstånd kommer du att lägga mellan dig själv och de andra tävlande.

Precis som i andra sporter kan du välja svårighetsgraden på tävlingen, och i Biker Type Racing kan du bestämma detta genom att välja hur många bokstäver de ord du måste skriva ska ha. När du känner dig väldigt bekväm kan du försöka ta dig an den svåraste svårigheten, som kräver att du skriver ord med 8 bokstäver för att få fart.

Med en mängd olika motorcyklar som du kan välja mellan och det faktum att varje lopp ger dig en annan kombination av ord som du måste skriva, ger Biker Type Racing dig en ny upplevelse varje gång du tävlar. Och du förbättrar också din skrivhastighet samtidigt som du har mycket roligt.

Förbättra din skrivhastighet när du spelar ett roligt cykelspel på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Skriv korrekt så fort du kan bokstäverna som finns längst ner på skärmen för att öka hastigheten och vinna loppet.

Liknande spel:

Gillade du Biker Type Racing? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.