Haunt the House

Världen i Haunt the House är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Haunt the House, ett av våra bästa skräckspel!

Bli ett sött spöke och skräm gästerna från den kusliga herrgården från Haunt the House när du spelar på Hetaspel.se. Tack vare emuleringens kraft och med hjälp av Ruffle.js kan du spela några av dina favorit Flash-spel direkt från din webbläsare på Hetaspel.se. Spela om några av dina klassiska favoritspel eller upptäck dem för första gången på Hetaspel.se och njut av otaliga timmars underhållning.

I Haunt the House utspelar sig handlingen, som namnet antyder, i ett hemsökt hus. Men, förmodligen lite annorlunda än vad du kanske förväntar dig, i Haunt the House tar du rollen som ett spöke som måste skrämma bort gästerna, och inte tvärtom. Vanligtvis måste man springa iväg från skrämmande situationer i skräckspel, men i Haunt the House är din uppgift att skrämma bort alla gäster från huset. Detta gör du på alla möjliga kreativa sätt, men mest genom att manipulera miljön runt omkring. Så förbered dig på att besitta skåp och öppna dem när en gäst råkar gå förbi, eller bara ta över alla möjliga element från miljön och flytta runt dem.

Eftersom huset är fyllt av gäster har du en hel del jobb att göra om du vill skrämma bort människorna, men som tur är finns det massor av möjligheter att få gästerna att springa iväg skrikande. Att hitta rätt sätt att få gästerna att fly i skräck är bara en av de glädjeämnen som Haunt the House ger.

Skräm bort gästerna och kliv in i rollen som ett gulligt spöke när du spelar Haunt the House på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD-tangenterna för att flytta runt och tryck på mellanslagstangenten för att besitta föremålen. Följ instruktionerna från spelet för att utföra mer avancerade rörelser.

Liknande spel:

Gillade du Haunt the House? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskräckspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC